Disclaimer

Colofon
Hoewel deze site met zorg is gemaakt, kunt u aan de informatie op deze pagina’s geen rechten ontlenen. Stichting Vrienden Zomercursus Woudschoten neemt derhalve geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Disclaimer
Aan het onderhoud van deze site besteedt Stichting Vrienden Zomercursus Woudschoten de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de informatie op de website, afkomstig van Stichting Vrienden Zomercursus Woudschoten, kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Mocht u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u dit meldt via email. Wij zullen dan zo snel mogelijk ons best doen deze omissie te herstellen.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto’s, logo’s e.a.) op deze site mogen – behalve voor privĂ© gebruik -niet zonder schriftelijke toestemming van Stichting Vrienden Zomercursus Woudschoten worden verveelvoudigd en openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax en opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u toestemming vragen via email.

Contactgegevens van oud-kampisten zijn bij ons niet opvraagbaar. Wel kunt u contact met ons opnemen of wij een boodschap of uw contactgegevens bij een mede oud-kampist kunnen bezorgen. Niet van alle oud-kampiten hebben wij recente gegevens. Het is daardoor niet altijd mogelijk met elkaar in contact te komen. Mocht u uw gegevens aan ons door willen geven, kan dat via e-mail. Natuurlijk gaat Stichting Vrienden Zomercurus hier vertrouwelijk mee om en worden uw gegevens niet doorverkocht aan derden.